top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Yelp Icon
  • Black Instagram Icon
Huisdieren - Dierenspullen - Dikke vrienden

Wat hebben de meeste dieren gemeen, ongeacht ras, grootte en zelfs leeftijd? De meeste dieren houden onbewust van een warm nest en spelen graag. Dat is de reden dat u bij de aanschaf van een dier voldoende plaats in een aangepaste omgeving moet voorzien. Voor vogels kan dat betekenen dat u een volière en buitenkooi nodig heeft. Bij pelsdieren zoals konijnen en cavia’s zou een uitloopren goed van pas komen. Zo kunnen konijnen en andere pelsdieren in de zomer smikkelen van het jonge gras. Zo zie je maar dat dierenspullen geen overbodige luxe zijn. 

Wat hebben dieren gemeen

About Me
Book a Walk

Een huisdier... VEEL aandacht en liefde

kattenspullen.jpg

Zoals iedereen weet, hebben dieren veel aandacht, een knusse slaapplaats en speelgoed nodig. Honden en katten zijn liefhebbers van een warme mand, knaagdieren en pelsdieren houden van dierenhuisje en vogels willen een gerieflijk nest. Daarnaast zijn er toch heel wat meer dierenbenodigdheden nodig om onze huisdieren een volwaardig milieu te bieden en zich niet te vervelen.  Zo heeft een dierenwinkel voor katten verschillende soorten kattenspeelgoed. Dit is nodig zodat katten zich dagelijks kunnen vermaken en zo flexibel en gezond blijven.

 

De tijd is voorbij dat katten zich tevreden moeten stellen met een paar touwtjes en zilverpapier. Kattenspeelgoed, zoals het nu wordt verkocht in huisdierenshops is aangepast aan de speelbehoeften van de kat. Een beetje catnip, enkele stuiterballetjes, een kattenpuzzel, een Furry Fluffy bal, een kattenhengel en enkele geheugenspelletjes mogen zeker niet ontbreken in de speelruimte van de kat.

 

Wanneer u een huisdier wilt aanschaffen, dan is het van belang om uzelf in eerste instantie af te vragen of u genoeg bent gemotiveerd om een huisdier te verzorgen. Koop geen dieren om de verkeerde reden. Maak de perfecte keuze bij de aankoop van een huisdier. U wilt er immers zeker van zijn dat u ruim de tijd en plaats heeft voor een huisdier en dat u genoeg weet over het huisdier om er perfect voor te kunnen zorgen. Een huisdier moet tenslotte bij u passen, u wilt er enthousiast over zijn en het kunnen beminnen.

Bij de aankoop van een huisdier is de verzorging en opvoeding van een huisdier heel belangrijk. Er komt heel wat bij kijken. Zeker als u de keuze maakt voor een echt groepsdier, zoals een chinchilla, cavia, konijn of rat, en ervoor zorgt dat ze minimaal met z’n tweetjes gehuisvest zijn. Honden, katten, vogels hebben dan opnieuw andere zorgen en behoeften nodig.

Wat hebben de meeste huisdieren gemeen, ongeacht ras, grootte en zelfs leeftijd? Het grootste deel van huisdieren houden onbewust van een warm nestje en spelen graag. Dat is dan ook de reden dat u bij de aankoop van een huisdier genoeg ruimte in een aangepaste omgeving moet voorzien. Voor vogels kan dat betekenen dat u een volière en buitenkooi nodig hebt. Bij knaagdieren zou een buitenren goed van pas komen. Zo kunnen konijnen en andere pelsdieren in de zomer genieten van het groene gras. Zo zie je maar dat dierenbenodigdheden geen overtollige weelde zijn.  


Katten - Er zijn goedkope kattenpalen voor extra grote katten zoals de Maine Coon en de Chartreux, en krabpalen aangepast aan de behoeften van het kattenras, want sommige katten maken de keuze tussen een hoge of lage kattenpaal. Voor katten zijn krabtonnen, krabmatten, krabplanken, mooie  kattentoiletten  met of zonder geurfilters voorzien. Verder is het katteneten en anti-parasitaire producten van groot belang bij katteneigenaars.  

Honden – Ook honden weten wat ze willen. Een geluk voor ons dat honden niet online shoppen. Ze zouden moeilijk kunnen kiezen  tussen een warme en prachtige hondenmand van Wooff of een design Fantail hondenkussen. Dierenshops bieden veel hondenbenodigdheden aan, zoals  halsbanden uit kunstleder, aangepaste harnassen en leibanden om te wandelen, mooie comfortabele hondenhokken en er zijn zelfs hondendeuren, net zoals voor katten maar dan wel iets groter waarbij de hond zelf kan beslissen of hij buiten wil of niet.

Dierenwebshops hebben veel soorten hondenvoeding in huis zoals voeding in blik, droge en natte voeding en algemene voeding of premium voeding van veel bekende merken. Meestal hebben online dierenwinkels veel meer aan te bieden dan de traditionele winkels. Gewone winkels hebben soms weinig opslagruimte. Daar tegenover staat dan dat deze fysieke winkels soms meer uitleg kunnen aanbieden dan de online dierenwinkels.

Vogels - En ja hoor, ook onze gevleugelde dieren houden van speelgoed. Zo hebben dierenshops een heel groot gamma aan vogelspeelgoed. Papegaaien en parkieten zijn vooral dol op schommeltjes, ladders, alle soorten klimtouwen in alle afmetingen, balletjes, spiegeltjes en belletjes.

Natuurlijk zijn er klassieke materialen voor vogels, zoals binnen en buiten volières, nestkastjes, nestmateriaal, bodembedekking, eet en drinkbakjes en natuurlijk niet te vergeten zijn de allerhande assortimenten snacks, premium voeding voor vogels, en zadenmixen. Emma’s Garden heeft een ruim assortiment premium voeding voor wilde vogels ontwikkeld. Voor wilde vogels zijn er veel soorten zadenmixen, strooivoeren, pinda’s en vetproducten te verkrijgen.

Tuinvogels - Veel tuinliefhebbers en dierenvrienden laten ook wilde vogels zoals de vinken, koolmeesjes, roodborstjes niet in de steek. Deze vogels houden siertuinen vrij van rare beestjes en insecten. Hoe meer wilde vogels er in uw tuin wonen hoe gezonder is de tuin. Daarom hangen dierenvrienden een heel jaar door nestkastjes en in de winter voorzien dierenvrienden deze buitenvogels van mezenbollen, premium voeding op voederplanken en prachtige voederhuisjes. Naast dit alles bieden dierenwebshops oneindig veel soorten vogelbenodigdheden aan. Op sommige plaatsen maken eekhorentjes gretig gebruik van deze gratis aangeboden lekkere zaden.

Knaagdieren en konijntjes – Ook hebben dierenbenodigdheden voor pelsdieren hun weg gevonden in de online dierenshops. Deze dierenshops hebben een super aanbod dierenbenodigdheden dat speciaal voor knaagdieren en konijnen is gemaakt, u vindt er een ruime keuze aan dierenspullen zoals knaagdieraccessoires, voer voor hamsters, ratten, cavia’s en konijnen, kooien en huisjes voor knaagdieren, en nog oneindig veel meer extra dierenbenodigdheden.

Online dierenwinkels bieden een ruim gamma aan snacks en sticks voor deze pelsdieren. Deze smakelijke voeding bestaan uit natuurlijke bronnen van vitamines en sporenelementen en zijn een smaakvolle aanvulling op de basisvoeding. Naast de top voeding voor knaagdieren zijn er tal van mooie kooien, eet en drinkbakken, hooiruifjes en specifiek speelgoed voor pelsdieren.

dierenwebshops zijn de grot van Alibaba voor dieren. Je kan het niet vatten of de online dierenshops hebben het in hun assortiment. Natuurlijk moet je wel een onderscheid maken tussen sommige dierenwinkels. Goedkope dierenwinkels bieden meestal producten zonder merk aan. Deze  dierenbenodigdheden zijn dan ook nu en dan van lage kwaliteit. Het is aan de eindverbruiker om het kaf van het koren te scheiden. De beter dierenshops hebben heel veel bekende merken van dierenbenodigdheden in hun gamma die volledig voldoen aan de veiligheid en behoeften van het huisdier.

Koop nooit op facebook die maar één product aanbieden en waar geen erkend adres zichtbaar is. Deze producten die ze daar aanbieden zijn dikwijls minderwaardige dierenbenodigdheden afkomstig uit Azië of andere verre landen die schadelijk kunnen zijn voor dieren. Deze landen nemen soms wel eens een loopje met de veiligheid van de gebruikte grondstoffen. Let heel goed op voor namaak producten. Koop daarom altijd in een betrouwbare dierenshop.     
 

Gewoon wat kiekjes

Contact Me
bottom of page